Home
Algemeen PDF Afdrukken E-mail

De inschrijving voor de Zwemloop Nuenen opent 1 januari!

De inschrijving voor de Zwemloop Nuenen verloopt via de website van de NTB (NTBinschrijvingen.nl). Met de link inschrijven (menu linkerzijde) zie je een overzicht waarbij je je kunt inschrijven door op de gewenste startserie te klikken. Met je inschrijving machtig je de organisatie om het verschuldigde inschrijfgeld van je rekening af te halen.

Voor de scholierentriathlon loopt de inschrijving via de basisschool. Buitenlandse gasten kunnen zich ook inschrijven via NTBinschrijvingen.nl, maar dienen het verschuldigde bedrag zelf over te maken. Dit bedrag dient binnen één week na inschrijving binnen te zijn, anders wordt je inschrijving verwijderd.  Details hierover vind je hier.

Bevestiging inschrijving

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je ter bevestiging automatisch een e-mail met daarin je gegevens, controleer deze goed. Verdere informatie over de wedstrijd zal door de organisatie via e-mail verstuurd worden. Zorg dus dat je een geldig e-mail adres invult bij je inschrijving!!!

Daglicentie

Deelnemers die niet in het bezit zijn van een athletenlicentie, dienen een daglicentie van de Nederlandse Triathlon Bond aan te schaffen om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd. Deze daglicentie kost € 3,- voor zowel de achtste als kwart zwemloop.

Na-inschrijving

De inschrijving van de Zwemloop Nuenen 2014 sluit op 28 maart, of wanneer de startseries vol zitten. Inschrijven op de wedstrijddag is niet meer mogelijk.

 
 
 

Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

TV Triotters

Banner

Aantal bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag32
mod_vvisit_counterDeze maand710