Home
Algemene informatie PDF Afdrukken E-mail
De 4e editie van de Indoor Triathlon LACO Sportcentrum Nuenen zal plaatsvinden op zaterdag 8 februari 2014. Er zal worden gezwommen, gefietst op hometrainers en gelopen op loopbanden in het LACO Sportcentrum te Nuenen.
Bij deze Indoor Triatlon krijg je voor elk onderdeel 15 minuten. Hierna wissel je binnen vijf minuten met de volgende athleet. Tussen het zwemmen en het fietsen zit 20 minuten om je om te kleden. Ook tussen het fietsen en het lopen zit 20 minuten.

De afstanden die je zwemt, fietst en loopt worden genoteerd door vrijwilligers. Er wordt een eindklassement gemaakt en gepubliceerd op deze website, waarbij de afstanden die je gezwommen, gefietst en gelopen hebt gewogen worden meegenomen. Er volgt geen prijsuitreiking. Deelname is mogelijk vanaf tien jaar.

hometrainers

Fiets

Life Fitness 95Ci

loopbanden

Loopband

Life Fitness 93T

Wedstrijdinformatie

Ongeveer een week voor de wedstrijd ontvangen alle deelnemers via e-mail een boekje met wedstrijdinformatie. Lees deze informatie aandachtig door, hierin staat alles over het verloop van de wedstrijd en parkeergelegenheid, en waar je voor en tijdens de wedstrijd op moet letten. Hou de laatste dagen voor de wedstrijd ook de website in de gaten, eventuele laatste aanwijzingen zullen onder het kopje "Nieuws" worden gepubliceerd. Op de dag zelf dien je je eerst te melden bij het aanmeldbureau in de bar van het LACO Sportcentrum, hier ontvang je je wedstrijdbenodigdheden.

 

Afmelden

 

Afmelden kan alleen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Hiervan krijg je per mail een bevestiging welke je moet bewaren.

Dinsdag 14 januari is de laatste dag dat je je kunt afmelden en je startgeld minus € 5,- administratiekosten retour kunt krijgen. Alle tijdige afmeldingen worden in maart 2014 verwerkt.

Deelname

Wij zullen er als organisatie alles aan doen om er een zo veilig mogelijk evenement van te maken. Dit neemt echter niet weg dat deelname aan de triathlon Nuenen geheel op eigen risico is.
De Indoor Triathlon Nuenen wordt geörganiseerd onder de vlag van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Als deelnemer van de triathlon dien je op de hoogte te zijn van het wedstrijdreglement van de NTB en je hieraan te houden.
 
 

Sponsors

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

TV Triotters

Banner

Aantal bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag6
mod_vvisit_counterDeze maand1065